Insula Skiathos şi plaja cu pini

Skiathos_10

În circuitul nostru în Grecia am făcut o excursie de o zi pe insula Skiathos, pentru câteva ore de bălăceală şi soare pe una dintre plajele ei cu pini şi o vizită  în oraşul Skiathos.

După un drum destul de lung cu vaporul, dar foarte plăcut, am ajuns pe plajă. Şi imediat cum ne-am instalat, ne-am aruncat în mare, de unde n-am mai ieşit decât la plecare. 🙂 Nisipul auriu, apa limpede şi caldă te fac să vrei să rămâi, iar pinii de pe plajă dau un aer tare exotic locului. Un inconvenient este că trebuie să păşeşti cu atenţie pe nisip: acele de pin sunt peste tot.

După plajă, am vizitat puţin oraşul. Am pornit din port, unde ne-a lăsat vaporul nostru şi ne-am plimbat pe străduţele lui, ajungând şi în zonele comerciale cu multe suveniruri. Am luat masa la o tavernă micuţă şi ne-am reîntors pe promenada de la malul mării, unde ne-am întâlnit cu grupul nostru. Minunată zi, întregită de un popas pe micuţa insulă Kiriaki, o surpriză din partea echipajului de pe vapor.

Lebede pe lac în drumul spre plajă

Skiathos_2

Skiathos_14

Atât de limpede era apa

Skiathos_13

Oraşul Skiathos văzut de pe mare

Skiathos_01

Skiathos_12

Portul

circuit_Grecia_28

Străduţe în Skiathos

Skiathos_03

Skiathos_04

Skiathos_05

Skiathos_06

Marea Egee

Skiathos_08

Skiathos_07

Pe data viitoare, Skiathos…

Skiathos_11

Advertisements

3 thoughts on “Insula Skiathos şi plaja cu pini

  1. Ai ales bine subiectul acestui articol. Cred ca tuturor ne este dor de plaja. Stiu ca eu am trisat un pic si m-am bucurat deja de soare, insa tot imi este dor. Ma consolez cu gandul ca marea e aproape si acum astept doar vremea frumoasa. Nu am fost niciodata in Grecia, insa imi doresc.

    • Grecia e grozava pentru plajele si insulele ei, dar si pentru locurile frumoase de vizitat pe care le ofera. Te invidiez pentru cat de aproape este marea noastra de tine :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s