Aniversarea lui Robert la Poiana Sărată (jud. Bacău)

De ziua lui Robert, la sfârșit de noiembrie, l-am sărbătorit într-un cadru restrâns, așa cum ne place nouă cel mai mult – într-o excursie.

Ne-am întâlnit cu o parte din familia apropiată la Poiana Sărată, un sat într-o zonă cu multa pădure, din județul Bacău, unde am închiriat o vilă pentru un weekend prelungit. 

Curtea este foarte mare, cu leagăn și tobogan pentru cei mici, cu un lac mare și bănci unde sa te relaxezi. Cred că arată și mai bine vara, cu verdeață sau toamna, când culorile explodează. Dar a fost frumos și așa, ne-am bucurat de aerul rece, iar cei mici nu s-ar mai fi lăsat duși înăuntru. A doua zi, când lacul a înghețat, a fost și mai interesant pentru ei. 

În prima dimineață, chiar de ziua lui, ne-am trezit cu o surpriză: ninsese și era prima zăpadă din sezonul rece care începea. Ne-am entuziasmat și noi, cei mari, nu doar copiii. 

A fost un weekend relaxant, în care am stat împreună, am râs, am mâncat bunătăți, verișorii s-au bucurat și ei să se revadă. În final, aceste două cadouri am vrut să i le oferim lui Robert – familia aproape și călătoriile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s